top of page

Informatiebronnen

www.actiefleven.be

Een website met artikels over een breed veld van onderwerpen die allemaal verband houden met ziekte en gezondheid. Het is een bibliotheek vol met ideeën en wetenschappelijke waarheden die je uitnodigen om na te denken over wat je denkt te weten.

book dutch copy_edited.png

Waarom Ik?

Wetenschap en Spiritualiteit als onvermijdelijke levenspartnersInhoud

Waar begint het leven? – Wat is de zin van het leven? – Welke rol speelt de mens in het geheel van de kosmos? – Hoe manifesteert zich materie uit energie? – Wat zijn de directe verbindingen tussen het menselijke energieveld, de menselijke chakra’s en de menselijke weefsels? – Welke zijn de basiswetten van het leven – de wetmatigheden waarop het hele universum gebouwd is en waarop het functioneert?


Als nieuwe informatie echt waar is dan moet het te rijmen vallen met alles dat de huidige wetenschappelijke wereld al zeker weet dat waar is. Dan moet de waarheid iets te maken hebben met We zijn gemaakt uit energie en met We functioneren energetisch. Het begrijpen waar het leven uit voortkomt, waar de mens vandaan komt en hoe wij in het grote plaatje van het universum inpassen helpt te ontrafelen hoe het allemaal functioneert.


Door naar “alles en iedereen” te luisteren hebben we geprobeerd om een essentie te distilleren die de pure simpele waarheid bevat, dat uitlegt wat we waarnemen en dat ons toont waar het vandaan komt. En deze informatie is nu voor jullie allemaal bereikbaar en begrijpbaar. Blijf het leven waarnemen en je zal kunnen verifiëren wat er in dit boek beschreven staat.

Je kan het boek via deze link rechtstreeks bestellen -


erik.spreeuwers@airk-bualda.be


Kostprijs voor België (inclusief verzendingskosten) 35,95€

Kostprijs voor Nederland (inclusief verzendingskoten) 40,50€

Gered door Liefde 
Door Ria Matheussen

Tonnen aan levenservaring en relatiekennis heeft Ria in staat gesteld om ons een methode aan te bieden om ons bewust te maken van het onbewuste. Ons onbewuste drukt zichzelf uit in onze 'ondoordachte' handelingen. Vandaar dat wanneer we 'blindelings' kleurtjes nemen terwijl we praten of voelen dan zijn deze rechtstreekse uitdrukkingen van de staat en van het functioneren van ons Zijn, van ons leven. De SAM-methode wordt in dit boek aan ons voorgesteld op een manier waarop we er zelf mee aan de slag kunnen gaan, en niet dadelijk afhankelijk zijn van een ‘expert’. Hier gaat een nieuwe wereld voor je open, de wereld van het onderbewustzijn.


Dit boek heeft de potentie om jou inzicht te verlenen in je leven en je een weg vooruit aan te bieden. Het is aan jou om het werk te verrichten en de vruchten hiervan te plukken. Een nieuwe toekomst ligt voor je open, ongeacht hoe donker het leven op dit moment voor jou mag lijken.


Door de hieronder gegeven link te volgen kan jij je eigen kopie van dit boek, een geschenk van liefde van Ria aan de wereld, bestellen.


https://samcirkel.be/shop/boek-gered-door-liefde-4/

9789080594609_cover.jpg
bottom of page